Contact en aanmelding

Als u nieuwsgierig geworden bent of als u nog vragen hebt, dan kunt u mij e-mailen of sms-en. De betrouwbare, liefdevolle kraamzorg waar ik volledig achter sta omvat Standaard Kraamzorg, Verlengde kraamzorg, Couveusenazorg en Extra Kraamzorg. Ik zal, zodra ik uw bericht heb ontvangen, zo snel mogelijk contact opnemen. Wilt u liever direct contact, belt u mij dan even, liefst tussen 16.00 en 20:00 uur.

Petra Blom (Kraamzorg Plus Den Haag): 06 – 20 51 24 70

Email info@kraamzorgplusdenhaag.nl of pkv.blom@gmail.com

Aanmelden bij Kraamzorg Plus Den Haag 

Normaliter meldt u zich in de 9e tot 16e week van uw zwangerschap voor kraamzorg aan. Als dit door omstandigheden niet lukt, kunt u alsnog contact met mij opnemen en zullen we de mogelijkheden overleggen en samen afstemmen. Wanneer uw keuze op mij gevallen is, vraag ik u onderstaand formulier in te vullen en naar mij te e-mailen. Graag voordat ik met u kom kennismaken, zodat ik mij op voorhand een beeld kan vormen van u en uw gezin. Na aanmelding ontvangt u van mij alle informatie die voor u van belang is.

>>Aanmeldformulier voor Kraamzorg Plus Den Haag