Contact en aanmelding

Als u nieuwsgierig geworden bent of als u nog vragen hebt, dan kunt u mij e-mailen of sms-en. Ik zal, zodra ik uw bericht heb ontvangen, zo snel mogelijk contact opnemen. Wilt u liever direct contact, belt u mij dan even, liefst tussen 15.00 en 18:00 uur.

Petra Blom (Kraamzorg Plus Den Haag): 06 – 205 124 70 ,
Indien u mij niet zelf te spreken krijgt staan er instructies op mijn voicemail.
Kraamzorg Plus Den Haag is 24/7 bereikbaar voor cliënten die bij mij staan ingeschreven.

Email info@kraamzorgplusdenhaag.nl

Aanmelden bij Kraamzorg Plus Den Haag 

Normaliter meldt u zich in de 9e tot uiterlijk 14e week van uw zwangerschap voor kraamzorg aan. Als dit door omstandigheden niet lukt, kunt u alsnog contact met mij opnemen en zullen we de mogelijkheden overleggen en samen afstemmen.
Wanneer uw keuze op mij gevallen is, vraag ik u allereerst contact met mij op te nemen (zie boven). Pas als u zeker weet dat ik plek heb voor uw reservering verzoek ik u om  het Aanmeldformulier in te vullen en naar mij te e-mailen.

Indien u zich aanmeld bij Kraamzorg Plus Den Haag gaat u acoord met mijn privacy reglement, de leveringsvoorwaarden van BO-geboortezorg en
de aanvullende voorwaarden van Kraamzorg Plus Den Haag.  (alle bijlagen staan hieronder ) U kunt ze aanklikken en inzien.
Privacystatement kraamzorgplusdenhaag
Algemene-voorwaarden-Kraamzorg-BO Geboortezorg laatst herziene versie
Aanvullende Leveringsvoorwaarden-Kraamzorg Plus Den Haag

Aanmeldformulier inclusief zorgvoorwaarden (privacy- en beroepsgerelateerd)
Als u het formulier aanklikt kunt u het invullen, opslaan en doorsturen naar mijn email: info@kraamzorgplusdenhaag.nl
Aanmeldformulier-en-Zorgvoorwaarden